Voor glasweefselbehang in Friesland gaat u naar Schikker Schilderwerken

Naast alle schilderwerken is Schikker Schilderwerken gespecialiseerd in het aanbrengen van glasweefselbehang in Friesland. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een hoogwaardige kwaliteit en een mooi afgewerkte wand. We hebben alle nodige materialen en technieken in huis om te komen tot het gewenste eindresultaat.

Glasvezelbehang: geweven glasweefselbehang

Behang van glasweefsel is in tegenstelling tot vele andere behangen niet gemaakt van papier, maar van geperst of geweven glasvezel. Het behang staat ook wel bekend als glasvezelbehang of skinbehang en is stootvast, scheuroverbruggend, brandvertragend en eenvoudig te reinigen. De grootste voordelen van geweven glasweefsel laten behangen is dat het behang zeer decoratief en enorm functioneel is. Wanneer u lichte scheuren in uw stucwerk ziet, kunt u door het aanbrengen van glasweefselbehang verdere scheuren voorkomen. Bovendien kunt u het behangsel meerdere keren overschilderen. Laat ons vakkundig uw glasvezel behangen en bescherm en versterk uw muur langdurig tegen krassen en scheuren. Indien gewenst regelen wij uw behang of brengen wij uw al eerder gekochte behangsel aan op uw wanden.

Renovliesbehang: geperst glasweefselbehang

De geperste variant van ons glasweefselbehang in Friesland noemen we ook wel renovliesbehang. Het geperste glasweefselbehang is volledig strak en vrij van structuren. Renovlies is een nieuwere variant van het glasvezelbehang en bevat meer vezels. Renovliesbehang laten behangen laat de muren eruit zien als gestucte muren en garanderen u in tegenstelling tot stucwerk van scheurvrije wanden. Het materiaal geeft een moderne uitstraling en een licht egaliserende werking. Het verschil tussen renovliesbehang en glasvezelbehang is dat renovlies droger en steviger is en een hogere kwaliteit kent. Glasvezel is goedkoper en meer één met de muur.

Heeft u interesse in glasweefselbehang in Friesland van Schikker Schilderwerken? U kunt bellen naar 085-8882494 of het contactformulier invullen op deze website. Vraag meteen uw gratis offerte aan.

Voor foto's van Schikker Schilderwerken klikt u hier.