Houtrotreparatie door Schikker Schilderwerken in Friesland

Heeft uw kozijn of deur last van houtrot? Schikker Schilderwerken in Harlingen staat voor u klaar met een professionele houtrotreparatie in Friesland. Wij zorgen ervoor dat we effectief uw houtrot repareren, verwijderen en/of (deels) vervangen. Te allen tijde zorgen we voor een nauwkeurige afwerking en een hoogwaardige kwaliteit.

Houtrot laten herstellen of uw hout laten vervangen

Houtrot ontwikkelt zich vaak ongemerkt en veroorzaakt problemen aan uw kozijnen en andere houten onderdelen aan uw woning of bedrijfspand. Slecht schilderwerk of onderhoud aan uw huis of kantoor is hier meestal de oorzaak vak. Wanneer onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht treedt er al snel rot aan uw hout op. U herkent de aandoening aan blaasvorming, barsten, holten, indeukingen, verkleuringen en het loslaten van de verf. In eerste instantie kunt u de verrotting voorkomen door ons regelmatig in te schakelen voor het schilderen en onderhouden van uw gebouw. Is het al te laat? Schakel onze houtrotreparatie in Friesland dan in om uw houtrot te herstellen inclusief deelsvervanging van uw houtrot.

Advies op maat

Wanneer het hout deels te redden is, halen we het rotte hout weg tot aan het gezonde hout. Hierna maken we de reparatieplekken goed schoon om vervolgens op te vullen met een speciale primer voor het impregneren, hechten en afsluiten van het kale hout. Mochten uw houtrot kozijnen of deuren niet meer te redden zijn, dan zorgen wij voor een volledige vervanging van uw houten onderdelen.

Wilt u meer informatie over de houtrotreparatie in Friesland van Schikker Schilderwerken? Bel naar 085-8882494 of vul het contactformulier in op deze website. Vraag meteen uw gratis offerte aan.

Voor foto's van Schikker Schilderwerken klikt u hier.